mandag den 27. april 2009

Artikel i Ugeskrift for Læger

Så oprendt dagen hvor vores artikel om "Terapeutisk hypotermi efter hjertestop" endelig så offentlighedens lys. Det har været en lang, men utrolig lærrig proces - fra den første spæde idé til et potentielt forskningsemne til timevis af journallæsning og dataregistreringer i EpiData. Men nu er den her så: Ugeskrift for Læger: Terapeutisk hypotermi efter hjertestop

Den kan også hentes som PDF-fil her eller på www.ugeskriftet.dk

Hvis nogen skulle forvilde sig til at læse artiklen, vil jeg på forhånd beklage at det sandsynligvis vil virke ret tørt og kedeligt for de fleste - men ellers god læselyst...

2 kommentarer:

  1. Kære Klaus
    Right back at you vedr. update af blog!
    Jeg forventer lissom, at I begge bliver planmæssigt tykkere og tykkere; du i kraft af behovet for stadig større maskulin pondus, og Die Frau, fordi hun bærer symbiosen af jeres arveanlæg.

    Kys og kram til jer begge (og banditten)
    M

    SvarSlet
  2. kære Nenad

    Du har ret i alle henseende! Det går lidt langsomt her på bloggen pt - men tjek evt www.ottobenzon.mono.net for opdatering. Har planer om at give bloggen en ordenligt overhaling, men har ikke lige fundet tiden og motivationen endnu.

    Lise har officielt termin i dag, men der er endnu ikke tegn på nedkomst. Så kropsformen er endnu tiltagene, omend den bæres med ynde : )

    Hils tøserne
    KH K

    SvarSlet